Nationella prov

Testa dig själv

Här har du tillgång till tidigare års nationella och ämnesprov för olika årskuser. Det kan vara en tillgång att testa sig själv innan det är dags att göra sitt eget.

Kontakta mig

Vad andra har sagt om mig:

En bra och rolig lärare, man lär sig samtidigt som man har roligt med dig, alla lektioner var kul, men samtidigt seriösa, exempel som gör att man förstår och inte massa tråkiga gamla metoder, att du pratar ungdomligt gjorde det mer kul, och man såg dig mer som en polare, men ÄNDÅ en otroligt bra lärare. Lätt skönaste bästa matteläraren ever.

Robin Larsson Gylling, 17 år, Lundsbergsskola

Jag var orolig några veckor innan mitt nationella prov i matte och kom inte alls igång med pluggandet. Då fick jag tag på Aree som hjälpte mig igenom hela kursen och ordnade ett riktigt bra resultat i matte åt mig. Han var väldigt trevlig och dessutom rolig så timmarna framför matteboken blev inte så tråkiga som de brukar vara. Han hjälper till så fort man fastnar och lärde mig en hel del användbara knep. Han var rolig och vi hade dessutom kul tillsammans under timmarna framför matteboken, med lite fotbollssnack vid sidan om. En riktigt bra hjälp för att verkligen komma igång och lära sig helt enkelt!

Philip Åkerhielm, 17 år, Östra Reals Gymnasium